söndag 7 april 2013

Middagstips

Mannerström och Morberg hade nog inte godkänt uppläggningen, men gott var det.

Man kunde ju tro att man inte skulle bli hungrig mer i dag efter förmiddagens frossa i godsaker, men på något konstigt vis blir man det ändå. Och det går ju inte att leva på sockerrus en hel dag :)

Därför passade vi på att testa en ny grej till middag, en slags potatisbakelse, efter ett hett tips från min syster och svåger. Resultatet blev makalöst gott och kan rekommenderas starkt! Till dessa åt vi oxfilé, pepparsås och grönsaker och det passade perfekt. Enkelt är det också.

Rulla ut en smördegsrulle och bred på Cantadou med vitlök och örter. Pressa cirka fyra deciliter potatis över. Lägg på riven lagrad ost. Salta och peppra. Rulla ihop och skär som en rulltårta. Lägg på en plåt. Pensla med ägg och grädda i 225 grader i cirka 15 minuter. Klart!

4 kommentarer:

  1. Det där lät gott :) det måste provas..kram o trevlig vecka på er../Lillan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan jag verkligen rekommendera :) Ha det bra ni också! Kram

      Radera
  2. Måste också prova detta, låter ju så gott. Och enkelt:) Undrar om Johnny känner smaken av vitlök, han gillar inte det nämligen:)

    Kram Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Välj någon Cantadou eller Bon Jour utan vitlök, och bred det på hälften av rullen. Så gjorde jag eftersom Mats inte heller gillar vitlök. Annars var vitlökssmaken inte så framträdande så det är inte säkert att han märker den :) Kram

      Radera