måndag 6 maj 2013

Bortförklaringar

Så här gult lyser det inte på fälten riktigt än, men snart så

Söndagen tillbringade vi på resande fot genom Vilhelm Mobergs utvandrarbygd kan man säga. Många härliga småländska ortsnamn passerades, som till exempel Johansfors och Algutsboda. Anledningen till detta var att sambon skulle tävla och vi var med som sällskap för att sedan åka vidare och köpa en trädgårdsbod.

På tal om att tävla så tror jag att man skulle kunna skriva en hel bok med alla bortförklaringar man får höra från deltagarna under en dag på tävlingsbanan ;) Det låter rätt roligt när man sitter och lyssnar på hur det dåliga resultatet förklaras bort på än det ena, än det andra sättet.

En som inte behövde ta till några bortförklaringar den här dagen var sambon eftersom han vann.

Ny trädgårdsbod är som sagt inhandlad. Nu ska den bara baxas hem också. "Inga problem" sa försäljaren på byggvaruhuset. Den väger dock närmare 300 kilo och det kallar jag ett problem. Men det löser sig väl.

2 kommentarer:

  1. Stooort Grattis till sambon..han är ju fenomenal :) Trevligt med trädgårds bod..men jag förstår att det blir lite knepigt innan den är på plats ;)Kram o trevlig vecka på er :)/ Lillan

    SvaraRadera
  2. Det ska framföras :) Ja, 300 kilo lyfter man ju inte bara så där ;) Men det ska nog bli bra till slut. Ha en fin vecka ni också! Kram

    SvaraRadera