torsdag 25 juli 2013

Gyllene tider


Hyfsad utsikt på jobbet, fast lite knepigt om man behöver gå på toaletten :)

Det verkar som att de flesta man känner var på Gyllene Tiders konsert i Kalmar i går, precis som vi. Jag har sett dem en gång tidigare och nu kändes det som att det var lite sista chansen att se dem en gång till.

Att Per Gessle har drygt tio år kvar till pensionen är lite svårt att tro när man ser hur han håller i gång på scenen. Som väntat bjöd de på en väldigt bra konsert en underbar sommarkväll, det blev en sådan där magisk sommarkonsertkänsla. Vi fick platser på familjeläktaren, det var rätt skönt att sitta där och slippa trängas längre fram vid scenen (det märks att man inte är 20 år längre när man skriver så...)

Tack Per Gessle för att ni mest spelade de gamla låtarna, de man känner igen. Och tack för att du såg till att det hände en hel del i bakgrunden på scenen hela tiden så att till och med sexåringen i sällskapet höll intresset uppe. Dock hade jag önskat att ni hade kommit upp på scen lite tidigare, klockan 21 är ändå hyfsat sent när man har suttit och väntat sedan klockan 19.30. Publiken har, precis som du, blivit äldre under senare år, i alla fall många av oss ;)

Inte att förglömma, Linnéa Henriksson inledde konserten. Det var lite synd att ljudet inte var bättre under hennes framträdande, det var lite svårt att urskilja texten, men annars var det bra.

2 kommentarer:

  1. Hörde att det var en bra konsert! Johnny var med jobbet! Och Lina o Johan,Jonas var också där! Nä du att Per Gessle är så gammal kan man inte tro...Bra kondis:) Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, det var det och vi mötte både Jonas och Johan, Johnny såg jag på håll. Den kondisen som Per har skulle man ju önska att man själv hade :) Kram!

    SvaraRadera