onsdag 31 juli 2013

Lekland, bilträff och bio

Rudbeckia
Leos lekland

Och så kom det några regniga dagar till slut. Välbehövligt för gräsmattan och alla blommor, och perfekt för lite inomhusaktiviteter. I går blev det besök på Leos lekland i Kalmar, alltid lika uppskattat. Barnen lekte oavbrutet i timmar, medan mammorna mest fikade och pratade :)

Senare under eftermiddagen klarnade det faktiskt upp och det blev en tur till veteranbilsträffen som är i hembygdsparken varje tisdag, men för ovanlighetens skull var det varken mycket bilar eller folk där så vi fortsatte till ett kafé där det blev morotskaka och en kopp kaffe med utsikt över Mönsteråsviken. Innan vi lämnade hembygdsparken hann jag dock fotografera den fina rudbeckian på bilden här ovan, i hembygdsföreningens kryddträdgård.

I dag blev det lite loppisfynd under förmiddagen, underbart vackra koppar och fat som syrran och jag ska förvandla till fågelbad och ta med till Tomtabackens dag där I min systers trädgård håller till med försäljning på lördag.

Snart väntar en riktig myseftermiddag för sonen och mig. Vi ska på bio- och restaurangbesök och handla ett nytt metspö till sonen inför helgens fiskeäventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar