fredag 23 augusti 2013

Modell för några minuter


Varje arbetsdag brukar jag och min kollega avrunda med att sätta oss i fåtöljerna på jobbet och ta en kopp kaffe och avhandla viktiga och oviktiga samtalsämnen. I går beslutade vi oss för att bryta rutinen en aning och skippa kaffet och i stället ta en glass i kyrkparken snett emot tidningsredaktionen.

Sagt och gjort. Där satt vi och njöt i den lummiga grönskan och undrade varför vi inte sätter oss där lite oftare. Så kom en fotograf fram och frågade om vi kunde ställa upp på lite bilder. Ett företag håller på att ta fram nya vykort med lokala vyer men det behövdes folk på bilderna, och vi var just då de enda som befann oss där. Med löfte om att bara bli fotograferade med ryggen mot kameran ställde vi upp och gick fram och tillbaka i parken medan kameran knäppte. Vi får väl se om det blir några vykort av det.

Rosen på bilden fotograferade jag under en presskonferens i går, den såg så rosa och fin ut där den stod i en kruka på bordet. Politikerna på andra sidan bordet undrade säkert. Men de fick ju naturligtvis också vara med, fast på en helt annan bild :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar