torsdag 5 september 2013

Surr


Efter en hel dags surrande var det rätt skönt att gå ut i växthuset en stund nu ikväll och bara sitta och plocka av tomater från plantorna i tystheten i kvällssolen. Kursveckan närmar sig sitt slut. Jag förstår inte hur man kan bli så trött av att sitta och lyssna och diskutera hela dagarna, man borde bli tröttare av de ibland hektiska vardagarna när man är på jobbet.

Mycket diskussioner blir det när man samlar 16 journalister från när och fjärran i ett och samma rum under en vecka - men alla är ju skolade att ifrågasätta allt och vända och vrida på saker, så det är inte så konstigt :)

Det är kul att åka på kurs även om det är ganska sällan man gör det nu för tiden. Det är roligt att träffa andra och dela erfarenheter, även om vi är olika: Någon har precis landat i Sverige efter att ha jobbat som Sveriges televisions korrespondent i Washington, några jobbar på radion, någon på TV4 och så är det en massa tidningsjournalister precis som jag. Även om vi har olika förutsättningar på våra respektive arbetsplatser så delar vi intresset för journalistik.

Nu är det dags för varma mackor och sedan blir det Kockarnas kamp på tv, om jag nu inte hinner somna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar