tisdag 29 oktober 2013

Simone


Det var knappt att man vågade titta ut i dag när man vaknade. Att dörren till växthuset hade lyckats ta sig loss från sitt fäste och blåsa bort flera meter där den sedan krossades mot ett äppelträd - det visste jag eftersom vi hörde kraschen redan i går kväll när stormen hade dragit i gång.

Men jämfört med många andra visade det sig att vi klarade oss lindrigt undan. Förutom den kraschade glasdörren hade delar av takpappen på trädgårdsboden blåst bort, och det är ju också lätt fixat som tur är.

6 kommentarer:

 1. Vad skönt att det inte blev värre. Vi var av med strömmen i 30-40 minuter. Så vi kom också lindrigt undan. Men det blåste rejält!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gjorde det verkligen! Det var ju skönt att ni också klarade er utan större problem. Här blinkade det i lamporna ett antal gånger men vi fick behålla strömmen.

   Radera
 2. Ja fy bubblan vad det blåste. Vi klarade oss också rätt bra, fick till och med behålla strömmen, men när något höll på att krascha en fönsterruta blev jag vettskrämd. Nä Simone vill vi inte ha på besök igen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, stormar klarar vi oss gärna utan! Tur att ni också klarade er bra :) Jag vågade knappt titta ut när jag hörde glas krossas, trodde att hela växthuset hade gått åt helskotta, så jag var glad att det "bara" var dörren. Kikade in på din fina blogg och såg receptet på cheesecake med dulce de leche, det måste jag prova! Kram Åsa

   Radera
 3. Nä fy, vi vill varken ha Simone eller hennes gelikar på besök igen. Fortfarande strömlöst här, båten bortblåst men hus och skog står kvar tack och lov! Kram faster

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, så jobbigt att vara utan ström så länge! Hoppas att båten hittas och tur att hus och skog klarade sig! Jag funderade just över skogen när vi åkte till Nässjö i dag och såg alla nedfallna träd intill vägarna. Kram!

   Radera