lördag 29 mars 2014

Lördag och nougatsås

Den här vackra julrosen fick jag av min kollega i går

Vilken känsla det är att vakna en lördagsmorgon och känna att i dag kan jag göra allt eller inget. Inga måsten. Bara skrota omkring och fixa lite här och lite där.

I går tipsade jag om ett cheesecakerecept hos Jennys matblogg. Där hittade jag även ett underbart recept på nougatsås. Perfekt till glass till exempel.

Ha en riktigt fin lördag - det tänker jag ha!

8 kommentarer:

 1. Det låter helt underbart! Den känslan har jag inte haft på längre efter ett års renoverande och mycket strul, men det kommer väl... idag blir det i alla fall utomhusjobb i fina vädret... gottigt!

  Ha det fint
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det låter lite jobbigt Anette, hoppas du blir klar snart! Ha en härlig dag med utomhusjobb! Kram Åsa

   Radera
 2. Önskar dig en jättefin lördag, njut och vila!
  Varm kram,
  Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Titti, jag önskar dig detsamma! Kram Åsa

   Radera
 3. Låter härligt, idag har det varit målning o snickerier, men snart blir det trädgårdsjobb, så härligt. En vecka sen vi var i storstaden, och nu vid denna tiden, satt vi och åt en massa god mat!
  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu får ni se till att bli färdiga så ni kan njuta av trädgårdslivet och solen också :) Just det, tänk vad tiden går fort. Det var ingen dum lördagskväll det! Kram Åsa

   Radera
 4. Så vacker den dubbla julrosen är! Låter som du/ ni haft en härlig lördag:) Vilket kanonväder det varit i helgen, kan hoppas det fortsätter i veckan! Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den Eva :) Ja, en riktig toppenhelg har det varit, hoppas att ni har haft det också! Kram Åsa

   Radera