lördag 15 mars 2014

Slappardag

Solen sken in i köket på morgonen, sedan har solen och molnen växlat om varandra
Från gårdagens oplanerade fikabesök

Inspirerad av solstrålarna som sträckte sig in genom köksfönstren i dag på morgonen så gav vi oss ut på en promenad i köpingen, sonen och jag. Men det var nära att vi blåste bort.

Med vindarna försvann alla tankar på trädgårdsarbete och fönsterputsning som jag annars hade tänkt ägna delar av dagen åt. Planerna omvandlades sakta men säkert till en slappardag inomhus i stället. Möjligen att det kan bli lite bakning också. Visst är det skönt att ha sådana här dagar då man bara kan lägga allt åt sidan och bara göra vad som faller en in.

Ha en fortsatt skön helg och blås inte bort!

2 kommentarer:

 1. Så ljust och fint du har det och visst är det skönt med en oplanerad slappardag alltemellanåt! Hade tänkt mig trädgårdsarbete idag, men det fick bli en shoppingtur istället.

  Önskar dig en fin söndag
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anette! När vi köpte huset var luckorna mörkbruna och väggarna vita, vi målade luckorna vita och satte upp en blå tapet som jag i och för sig tyckte mycket om men den kändes till slut lite väl mörk. Så när vi renoverade köket för ett och ett halvt år sedan valde vi bara ljusa färger och det är en sån energikick när man kommer ut i köket och det badar i ljus på morgonen. Visst är det härligt med oplanerade slappardagar och en shoppingtur är ju aldrig fel! Ha en härlig söndag du också! Kram Åsa

   Radera