måndag 24 mars 2014

Trädgårdsmässan

Vid entrén till mässan möttes man av ett enormt långbord, vackert dukat och dekorerat
En härlig chokladfontän och massor av frukter lockade i den här färgglada montern. De hade även doppat blad i chokladen
Visst ser det härligt ut att odla i de här konservburkarna!
Över den här väggen av armeringsnät hängde det små pappersrullar med blommor i
En liten liten del av mässområdet. Här hittar man verkligen allt - från trädgårdsgrejer och blommor så klart till kläder och pooler
Ett av många arrangemang på mässan, här med fetbladsväxter
En lite annorlunda kjol av mossa och blommor

Är det någonstans man får massor av inspiration så är det på Nordiska trädgårdar. Man vill hem direkt och börja fixa i trädgården när man ser alla blommor och trädgårdsgrejer.

I dag bjuder jag på ytterligare några bilder från mässan, jag har hur många som helst men det blir till att portionera ut dem lite. Vi hann även med ett besök på fantastiskt fina Zetas handelsträdgård, men det återkommer jag också till.

Nu ska jag bygga lego med sonen innan det är dags att ta sig an bevakningen av kvällens fullmäktigemöte. Ha en fortsatt trevlig måndag!

2 kommentarer:

 1. Underbara bilder, man blir så inspirerad. Den här helgen har vi trädgårdsmässa i Borås, inte alls så stor men härlig ändå.
  Ha det bra!
  Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, trädgårdsmässor är underbart inspirerande! Även om man kanske inte fastnar för alla idéer så föder de ofta en annan tanke om vad man kan hitta på i sin trädgård :) Ha det så kul på mässan i Borås! Kram Åsa

   Radera