söndag 6 april 2014

Bättre än väntat

I trädgårdsrabatten just nu

Man kan säga att vi blev grundlurade av vädersajten yr.no. I går när vi kikade på den på kvällen utlovades en söndag med mestadels mulet väder och lite regn. Istället fick vi en alldeles underbar vårdag. Men det var ju tur att det var "åt rätt håll".

Vi inledde förmiddagen med att ta en sväng till Nilssons konditori i Oskarshamn, vi tänkte att det ju kunde passa att gå på kafé när det ändå skulle vara mulet väder. När vi kom hem och insåg att det faktiskt var kanonväder ute åt vi lunch i strålande solsken i trädgården. Där blev det även fika senare under eftermiddagen.

I övrigt har jag storstädat sonens rum. Efter inflytt av ny bokhylla och ett akvarium i veckan fanns det ett stort behov av storstädning kan man lugnt påstå.

En fortsatt fin söndagseftermiddag och kväll önskar jag er allihop!

4 kommentarer:

 1. Ja vilket väder vi har! Sååå varmt och skönt...tror det är dags att hänga in vinterjackan nu!
  Härlig bild...åh dessa vackra violer och hyacinter...
  Kram,
  Titti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är suveränt, man får så otroligt mycket energi av solstrålarna! Man kan ju alltid hoppas att det går att hänga av sig vinterjackan nu :)
   Kram Åsa

   Radera
 2. Det var underbart väder igår..men jag tillbringade den på en föreläsning med Ingrid Tapper om hundars beteende..men det var det värt för den var kanonbra från början till slut :)
  //Ewa A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig att du hade en riktigt intressant söndag, även om du fick hålla dig inne :) Kram Åsa

   Radera