söndag 27 april 2014

Hemma!

Stranden i Alcudia

En av poolerna på hotellområdet
Ett av många underbara citronträd

I går kväll kom vi hem efter en riktig kanonvecka på Mallorca tillsammans med mina föräldrar, syskon och deras familjer. Vi är så nöjda med hela veckan! Förra lördagsmorgonen flög vi från Sturup och landade i ett soligt Palma för att sedan ta oss upp till Alcudia och Sunwing Alcudia Beach.

Ett perfekt hotell och område för barnfamiljer, man förstår att det i år tilldelades Stora Barnsemesterpriset för bästa familjehotell på Mallorca. Vi bodde familjevis i lägenheter på hotellet och det var inte många meter ner till stranden.

Bortsett från ett par åskoväder och en regnig fredagsförmiddag så har vi haft toppenväder och det har varit underbart att kunna bada i Medelhavet - vilken strand det är i Alcudia, en av Medelhavets absolut bästa!

Vi har också gjort en del utflykter men dem återkommer jag till. Nu ska vi först landa i allt här hemma och ta hand om en veckas tvätt, njuta av underbart söndagsväder och troligen klippa gräset som vuxit hur mycket som helst den senaste veckan!

4 kommentarer:

 1. Så fina bilder..förstår att ni har haft det underbart..sugen man blir på att åka iväg :) /Lillan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lillan! Ja, det var verkligen härligt, ett ställe som man gärna åker tillbaka till! Kram Åsa

   Radera
 2. Som vanligt fina bilder..ser riktigt härligt ut :)
  //Ewa A

  SvaraRadera
 3. Tack Ewa :) Ja, skulle jag flytta någonstans utanför Sverige så fick det bli till något land kring Medelhavet, tycker att det är så underbart vackert på många ställen där.

  SvaraRadera