fredag 13 juni 2014

Avslutningsfirande


I går kväll var vi på skolavslutningsfirande hos syster som bjöd på somrig jordgubbstårta i trädgården. I dag bar det som sagt av till hembygdsgården för att fira sonens allra första skolavslutning - det är en alldeles speciell känsla att vara med om det och se alla fina barn, fulla av förväntan inför ett långt långt sommarlov!

Vi hade tur med vädret kan man säga, vi hann nästan dricka upp kaffet innan regndropparna började falla över picnicfilten och vi fick bege oss hemåt. Strax efteråt kom det rejäla skurar och åska.

Tycker lite synd om den studentkortege som den senaste timman har passerat gång på gång på gatan här utanför med de regntunga molnen över sig. Men de verkar rätt glada ändå :)

2 kommentarer:

 1. Den tårtan såg jättegod ut..älskar jordgubbar..äter det varje dag så länge de finns :)
  Visst är det en speciell känsla i hjärtat när barnen har skolavslutning..och lite nostalgi oxå..man känner fortfarande den känslan..och när "den blomstertid nu kommer" sjungs får man gåshud..
  tråkigt med regn en sån här dag..skulle bara få vara solsken..
  Ha en härlig helg Åsa..kram
  //Ewa A

  SvaraRadera
 2. Det var en riktigt saftig och fin tårta, gjord på Leila Lindholms recept. Tror aldrig att man tröttnar på jordgubbar :)
  Ja, Den blomstertid nu kommer är verkligen underbart fin, håller med dig om det där med gåshud!
  Ha en fin helg du också! Kram Åsa

  SvaraRadera