måndag 7 juli 2014

Disktrasa


Ett dilemma när man hittar en vacker disktrasa är att den brukar vara så fin så man vill inte använda den. I en inredningsbutik i Norrköping hittade jag denna i förra veckan. Den kommer från Gudrun Walla, och finns med flera olika blommotiv i internetbutiken.

4 kommentarer:

 1. Jag håller med dig. Den skulle jag inte kunna använda. Om jag kan så använder jag endast gröna disktrasor. Jag har stickat några själv och jag har fått några jättefina av en kompis (även de går att tvätta och därmed använda länge).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt med egenstickade disktrasor! Jag har några stycken tvättbara disktrasor som är riktiga favoriter och som har hållit sig fina hur länge som helst tack vare att de går att tvätta. Tror att de kommer från Lisbeth Dahl.

   Radera
 2. Så kanonfin den var Åsa! Du räknar ner till semestern nu förstår jag:) Jag längtar till slutet på Aug början på Sep då sticker vi någonstans🌞 Kram Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det fanns hur många fina motiv som helst!
   Nio arbetsdagar kvar, sedan är det semester. Det känns helt okej att det är ett par veckor kvar, känner mig inte utsliten än ;) Man får ta till vara på eftermiddagar och kvällar till dess och njuta av sommaren även om man jobbar! Förstår att du längtar till er semestertripp i slutet av sommaren, den som väntar på något gott! Kram Åsa

   Radera