måndag 1 september 2014

Första september

Lakritsmacron från gårdagens kafébesök. Att köpa macroner på kaféer är verkligen som ett lotteri, man vet aldrig vad man får. Den här kändes lite gammal tyvärr.

Då var hösten här, åtminstone enligt almanackan. Som vanligt vid den här tiden på året blir man sugen på att fixa och dona inne, ändra lite här och ändra lite där. Som tur är har vi inga stora projekt på gång, utan det handlar bara om småfixande.

Även om det var en riktigt lugn helg fick jag ändå ganska mycket gjort. Det var en del sådana där smågrejer som aldrig blir av annars, som att beställa en sladd för överföring mellan datorn och mobiltelefonen, beställa en ny färgpatron till skrivaren eftersom den gamla har varit slut i månader, rensa lite bilder i datorn och så vidare. Saker som egentligen inte tar någon tid eller kraft att ordna, men som ändå inte blir gjorda. Men till slut så!

2 kommentarer:

  1. Det är skönt med sådana dagar. Ibland känns det som man inte hinner någonting och sen upptäcker man hur många småsaker man gjort. Stor kram till dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så :) Ha en fin dag! Kram till dig också!

      Radera