måndag 12 januari 2015

Egon


Vi har en granne som heter Egon och som är en lugn och trevlig man. Det kan man inte säga om den Egon som dånade runt huset natten till söndagen. Jag sov max tre timmar, det var omöjligt att somna när man låg och hörde den ena glasrutan efter den andra krossas i växthuset utanför. Det är numera väldigt god ventilation i detta växthus.

På söndagsförmiddagen tänkte jag avvakta med att röja upp allt krossat glas tills vinden hade avtagit men då började det helt plötsligt vräka ner snö så det var bara att hasta ut och plocka ihop allt illa kvickt. Inte kul, men samtidigt är det ju en bagatell i sammanhanget, växthusglas går alltid att fixa nytt. Då känner man större oro när det gäller skogen, men enligt första rapporten så verkar det som att det har gått förhållandevis bra med den, tack och lov.

Sist men absolut inte minst: Stort grattis till min kära kollega som fyller halvjämnt i dag! Hoppas att du får en fin flygresa hem från andra sidan jordklotet och så tar vi lite uppvaktning senare i veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar