onsdag 11 februari 2015

Arga snickaren hos kändisarna


Det är otroligt vilken energi man får av det här underbara vädret som har varit de senaste dagarna! Helt plötsligt finns det en massa saker som man bara tar tag i och får gjorda.

Som till exempel att rensa i linneskåpet. Där har det varit trångt länge och man blir lika irriterad varje gång när man ska lägga in rena handdukar eftersom de knappt får plats, men nu har det blivit ändring på det. Luftigt och fint blir det.

Har ni förresten sett Arga snickaren VIP i Kanal 5? Den arga snickaren åker hem till kändisar, skäller ut dem för att de har sådan oordning hemma och sedan hjälper han dem att fixa en massa. Det är både inspirerande och befriande att se de här programmen, inte minst efter att ha sett en yrvaken Pernilla Wahlgren som försovit sig och sedan försöker hindra arga snickaren från att ta sig in i hennes stökiga rum.

Helt plötsligt känner man att man har en väldans ordning själv, och det eviga projektet med vårt hobbyrum i källaren som är fullt av saker som behöver rensas ut och sorteras känns inte heller så betungande, för det finns dom som har det värre :)

Sist men inte minst, stort grattis till min brorsson som fyller år i dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar